top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

POLOVIČAN USPJEH PRVOG DANA NA CHAMPIONS CUP-u

0053 Kanari1Prvog dana Champions cup-a koji se održava na otoku Gran Canaria protekao je u polovičnom uspjehu za naše djevojke. Cure su danas za protivnice imale vrlo teške suparnice iz ekipa OVB Beach Girls i Skrim Kongsberg.

Prva utakmica je odigrana protiv mađarske ekipe OVB Beach Girls gdje su naše djevojke tijesno poražene nakon raspucavanja. Mađarska ekipa bolje ulazi u utakmicu i koristi to stanje na terenu i osvaja prvi set rezultatom 13-12. U drugom setu igračice BHC Dubrave ozbiljnije pristupaju svojim protivnicama te bez problema osvajaju drugi set rezutatom 16-12. Kod raspucavanja se igra pogodak za pogodak, te je pobjednik odlučen tek u sedmoj seriji i ukupna pobjeda odlazi na stranu s(p)retnije ekipe OVB Beach Girls. Najbolji pojednici u ekipi BHC Dubrave su bile: Grebenar sa 9 poena i Haček sa 8 poena. 

BHC Dubrava - OVB Beach Girls 1-2 (12-13;16-12;10-11)

Druga utakmica odigrana nekoliko sati nakon nesretnog poraza donjela je za protivnice aktualne braniteljice naslova, norvešku ekipu Skrim Kongsberg. Naše djevojke odlično ulaze u utakmicu i osvajaju prvi set protiv favoriziranih protivnica rezultatom 17-16. U drugom setu dolazi do pada koncentracije i nekoliko tehničkih grešaka, te norveška ekipa uvjerljivo slavi rezultatom 13-24. U lutriji raspucavanja naše djevojke su imale više mirnoće i koncentracije od svojih protivnica, te pobjeđuju rezultatom 8-6. Najbolji pojedinci u ekipi BHC Dubrave su bile: Ercegovac sa 10 poena te Haček i Smiljanić sa 8 postignutih poena.

BHC Dubrava - Skrim Kongsberg 2-1 (17-16;13-24;8-6)

Kratak rezime dana dala je vratarka BHC Dubrava Lukrecija Čurek: "Pobjeda protiv aktualnih braniteljica naslova svakako je isprala gorčinu prvog poraza. Dogodio se nesretno plodom naših pogrešaka. Sutra krećemo iznova i želimo dvije pobjede. Meni je ovdje super, cure su me sjajno primile i nadam se kako će se ova pozitivna atmosfera nastaviti i dalje".

Sutra naše djevojke očekuje dvostruki program i dvije vrlo teške utakmice protiv njemačke ekipe Strandgefluster Minden u 10h po Hrvatskom vremenu, te u 15.15h protiv portugalske ekipe 100Ondas/N.Belchior.


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.