top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

GREBENAR: "NAJVAŽNIJA JE POBJEDA, S PORTUGALKAMA PODIĆI KONCENTRACIJU"

0054 grebenarIgračice Kluba rukometa na pijesku Dubrava težeod očekivanog svladale su njemačku momčad Strandgefluster Minden s 2:0 u setovima. Prvi set Panetere su dobile tek nakon zlatnog gola (11:10) da bi u drugom nešto mirnije privele utakmicu kraju (14:10). U 15:15 po hrvatskom vremenu igramo svoju četvrtu utakmicu na Champions Cupu protiv protugalske ekipe 100 Ondas/N. Belchior.

Utakmicu je prokomentirala hrvatska reprezentativka u rukometu na pijesku, Josipa Grebenar koja je ujedno bila i strijelac pobjedničkog gola u prvom setu: "Teška utakmica, svojom dekoncentracijom doveli smo se u probleme u prvom setu. Ipak u završnici smo imali mirniju ruku i osvojile set. Drugi set je bio puno bolji, no opet nas je par momenata dekoncentracije koštao laganijeg slavlja. Sada protiv Portugalki treba odigrat pametnije i tražit u toj utakmici pobjedu i potvrdu plasmana u drugi krug".

Dodajmo kako je u utakmici s Njemicama naša najefikasnija igračica bila Ria Haček s 12 postignutih poena, a raspoložena je bila i Josipa grebenar koja je dodala 9. Kod Mindena samo su se dvije igračice upisale u listu strijelaca. Po deset poena upisale su Beneke Kargesmeier


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.