top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

"ŽELJA JE RASTI SVE VIŠE"

0020 novi grb KRPOžujak je doba kada su naše igračice i igrači još uvijek daleko od pjeskaških uzbuđenja. Iako su im aktualne sportske aktivnosti vezane za dvoranski rukomet, naši članovi ne zaboravljaju što ih uskoro čeka na pješčanim terenima diljem zemlje i van nje. Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do prvog turnira a proteklog vikenda desetak članova prisustvovao je radnom sastanku koji je imao u cilju pokrenuti neke ideje i projekte kojima će KRP Dubrava u narednom periodu izrasti u još ozbiljniji sportski klub, što nam je svima velika želja.

"Došli smo do faze kada su naši sportski uspjesi počeli prelaziti naš organizacijski nivo. Usudio bi se reći kako smo u rezultatskom smislu postali veoma ozbiljan klub, čak i za europske standarde. No za zadržavanje te kvalitete i daljni iskorak potrebno je više aktivnosti na logističkom planu. Tokom četverosatnog sastanka čuli smo mnoge zanimljive prijedloge i ideje koji će nam u toj nakani i pomoći" - izjavio je Ivan Dumenčić, jedan od suosnivača i tajnik Kluba.

 

Jedan od naših najbitnijih projekata je stvaranje omladinskog pogona u obje konkurencije. U počecima imali smo muške ekipe igrača rođenih 1992. i 1994. godine koji su postizali brojne uspjehe. Najveća dobit tog razdoblja je bila stvaranje igrača koji su kasnije bili članovi nacionalnih selekcija, a kasnije i seniorske momčadi KRP Dubrava. Posebno su se tu istakli Ivan Vukasović i Igor Smolković bez kojih je danas teško zamisliti prvu momčad. Želja je i omasoviti žensku ekipu koja postiže fantastične rezultate sa svega 6 ili 7 igračica što je zbilja raritet. Na pitanje o pomlatku Luka Bašić je rekao: "Prvi turnir sezone koji se održava za praznik rada prava je prilika da klinci po prvi puta osjete čari ovog sporta. Turnir se održava u čak pet dobnih kategorija i mi želimo participirati u što više njih, na ćemu se već počelo intenzivno raditi. Vjerujem kako time pokazujemo da rastemo kao klub i da će to zajednica i sponzori prepoznati". Na temu ženske ekipe nadovezala se Kristina Smiljanić, kapetanica perjanice našeg kluba: "S obzirom da neke naše igračice igraju u inozemstvu, neke u najvišem rangu HR rukometa, nećemo moći računati na njihove usluge u startu sezone. Zato je bitno omasoviti ekipu novim igračicama koje će nam dati dodatnu kvalitetu i širinu u našem konačnom cilju: obrani naslova prvakinja Hrvatske".

Osim navedenih tema, rasporavljalo se o mnogim drugim stvarima kojima KRP Dubrava želi postati klub za primjer drugima, a svi se skupa nadamo da će se već ovo ljeto moći primjetiti prvi potezi i promjene.

 


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.