top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

DUBRAVA U SVIBNJU NA MASTERSU U GRČKOJ

0057 Thesaloniki16Iz Europske rukometne organizacije danas je stigao mail u kojem se potvrđuje da je Klub rukometa na pijesku Dubrava učesnik EBT Masters Finals-a koji se krajem svibnja održava u Grčkoj. Na terenima Avant Gard Sport Centra Solunu deset muških i ženskih ekipa, koje su u 2015 godini kroz EBT (European beachhandbal tour) sustav natjecanja osvojile dovoljan broj bodova za sudjelovanje na ovom turniru, borit će se za titulu novih klupskih vladara Europe

Vrijedi napomenuti kako KRP Dubrava u nije u startu izborila Masters. Prvakinje Hrvatske i osvajačice sva četiri EBT turnira na kojima su nastupile završile su sezonu na visokom devetom mjestu, ali su druge HR predstavnice (ekipa Detono Zagreb nap.a) završile na sedmom mjestu iste ljestvice i tako izborile Masters ispred nas. Ipak, odustajanjem jedne ekipe, postali smo "prvi pick" EHF-a i zasluženo se našli u društvu najboljih klubova Europe.

S obzirom da je do turnira svega 45 dana, znaju se i skupine. KRP Dubrava će prvi svoj nastup na Mastersu započeti 19.5 dvobojem protiv domaćih prestavnica A.C. Spartacus Goalbet, a drugi susret dana se igra sa ekipom CBP Algeciras iz Španjolske. Drugog dana završavamo skupinu s ekipama OVB Beach Girls iz Mađarske i poljskom ekipom Reflex AZS AWF Volkswagen Poznan. Zadnjeg dana su na rasporedu polufinala i utakmice za poredak.

Osim u ženskoj, Hrvatska će imat predstavnike i u muškoj konkurenciji, momčadi Detono Zagreb i BHC Sesvete.


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.