top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

DEČKIMA SREBRO NA JARUN KUPU

0059 dečkiZavršeno je još jedno izdanje Jarun Kupa, jednog od najprestižnijih turnira u rukometu na pijesku u Europi koje je ove godine okupilo 33 ekipe u seniorskim konkurencijama od čega čak 16 stranih ekipa. KRP Dubrava svoje ekipe imao je u obje seniorske konkurencije, te po prvi puta u mlađim dobnim kategorijama žensku ekipu. Najveće iznenađenje priredila je naša muška ekipa koja se fantastičnom igrom kroz cijeli turnir dokopala finala u kojem je i poražena. Djevojke, koje su nas navikle na najviša postolja kiksale su u četvrtfinalu i završile na petom mjesto, na kojem su završile i kadetkinje.

U muškoj konkurenciji vidjeli smo odličan turnir sa dvadeset momčadi (od kojih 7 stranih) u kojima su hrvatske ekipe iskazale veliku premoć. Naši momci su skupinu izgurali s četiri pobjede iz isto toliko susreta, sve bez izgubljenog seta. Redom su "padale" momčadi Lloret Beach Espana iz Švicarske, juniorska reprezentacija Nizozemske, jedina HR momčad sa sjevera BHC Čakovec i na kraju nizozemski Camelot. Isti niz nastavljen je i u knockout fazi gdje su naši momci u četvrtfinalu svladali Nevažne, a u polufinalu Sokol. Finalni sraz s momčadi Detono Zagreb ponudio je odličnu igru s obje strane, no dvije lopte su presudile da bilo koji od oba seta ode u našu korist. Ipak možemo biti zadovoljni prikazanom igrom koja nam daje veliki optimizam za nastavak sezone.
poredak: 1. Detono, 2. Dubrava, 3. Sesvete, 4. Sokol, 5. Čakovec, 6. Chemo Profili, 7. White Boys, 8. Nevažni ...

Po prvi puta u svojoj povijesti uspjeli smo osnovati žensku kadetsku ekipu. Djevojke rođene 2000 godine i mlađe po prvi puta su stale na pijesak i isprobale sve čari ovog sporta. U utakmicama po grupama zabilježile su dva poraza od ekipa Sloga SN i Lokomotiva da bi u susretu za peto mjesto uhvatili konce igre i pobjedili. 

Turnir seniorki je ponudio kremu europskog kluposkogrukometa na pijesku, Uz dvije vrhunske hrvatske ekipe (Detono i Dubravu) tu su još bile jedne od najjačić stranih ekipa u vidu mađarske Agente, poljske ekipe Gru Juko te nizozemskih ekipa Camelot i Westsite.  Naše djevojke svrstane su u grupu B i prvog dana natjecanja ostvarili pobjedu nad ekipom Chemo Profili Zagreb. Drugog dana natjecanja krenuli smo s tri pobjede bez izgubljenog seta nad nizozemskim Voorwaartsom, švicarskom ekipom Beachqueens i mađarskom ekipom Multichem Szentendrei Junior. U susretu za prvo mjesto u našoj skupinim koje je garantiralo direktan plasman u polufinalem naše djevojke su poražene od nizozemskog Camelota s 2:0 u setovima. Četvrtfinale nam je donjelo reprizu četvrtfinala s Kanara gdje smo također igrali s poljskom ekipom Gru Juko. Nažalost, igračice iz Poljske su i ovaj put slavile i tako se plasirale u polufinale. 
poredak: 1. Agenta (HUN), 2. Detono, 3. Gru Juko (POL), 4. Camelot (NED), 5. Dubrava, 6. Multichem Szentendrei Junior (HUN), 7. BHC 2areg (SRB) 8. Westsite (NED) ...


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.