top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

POBJEDOM OTVOREN IVANIĆ OPEN

0061 curePobjedom 2:0 nad ekipom BHC Čakovec otvorili smo nastup na drugom turniru Prvenstva Hrvatske koji se od jučer održava u Ivanić Gradu. Prvog dana natjecanja naše ekipe nisu imale utakmica, dok će danas odigrati gotovo sve utakmice u skupini. Veseli vidjeti veliki odaziv ekipa, posebno u ženskoj konkurenciji u kojoj je čak osam ekipa, od čega jedna inozemna. Kod muškaraca vidjet ćemo jedanaest momčadi podjeljenih u dvije skupine.

Osim već spomenutog susreta s ekipom Čakovca, naše djevojke danas igraju i preostale dvije utakmice u svojoj skupini. Najprije će se  u 13 sati, u reprizi prošlotjednog finala iz Čakovca našim djevojkama suprostaviti ekipa ŽKRP Kontesa Nera a u posljednjoj utakmici u skupini snage će odmjeriti sa ekipom Dangerous koja se po prvi puta okupila. U skupini B sastaju se ekipe Detono Zagreb, Sovice, Sesvete i poljska ekipa Reflex AZS AWF Poznan.

U muškom dijelu turnira kuglice su smjestile momčad BHC Dubrava u skupinu B zajedno s momčadima BHC Čakovec, Sokol, Chemo Profili Zagreb i juniorskom reprezentacijom Hrvatske. Danas će  naši dečki odraditi i jedan revijalni meč s reprezentacijom Hrvatske koja se sprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Mađarskoj.

Za najavu turnira pitali smo Ivana Dumenčića, našeg kapetana i voditelja ženske ekipe: "Turnir u Ivaniću mogao bi odrediti konačar rasplet PH. Moram priznat da nisam očekivao tako dobro odigrani turnir u Čakovcu od strane djevojaka s obzirom da su nedostajale bitne karike u našoj igri. Ponovimo li takvu igru i u Ivaniću, jednom rukom bi već primili trofej namjenjen prvakinjama Hrvatske. No ne treba se zavaravati, Detono će u Ivanić doći još motiviraniji da nas pobjedi, Kontesa osokoljena igrama u Čakovcu također. Tu si i Poljakinje od kojih ne znamo šta očekivati. Što se naš dečkiju tiče, naš tihi cilj koji smo si zadali prije turnira u Čakovcu je naslov prvaka Hrvatske. Naravno da nismo favoriti, naše šanse i dalje su male, ali kako smo odigrali Čakovec i Jarun kup mislim da itekako imamo pravo na glas reći da je ovo najrealnija sezona za ostvarit to postignuće. No da bi do toga došli treba u nizu pobjeđivati odlične momčadi poput Sesveta, Sokola i White Boysa da bi uopće došli u priliku pobjediti Detono."


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.