top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

KRP DUBRAVA IMA NOVO VODSTVO

0020 novi grb KRPOd subote 3. ožujka, Klub rukometa na pijesku Dubrava ima novo čelništvo. Nakon što je dosadašnjem vodstvu istekao četverogodišnji mandat, skupština se odlučila za nove ljude na čelu Klub koji će nas predstavljati do 2022. godine. Dosadašnjeg predsjednika Dragu Prku , u čijem je mandatu klub bio dvostruki prvak Hrvatske u ženskoj kategoriji, zamjenit će novoizabrani predsjednik Dario Begonja, nova potpredsjenica biti će Kristina Smiljanić a tajnik, kao i u predhodna dva mandata ostaje Ivan Dumenčić.

Nadzorni odbor u naredne četiri godine činiti će Hrvoje Neumann, Drago Prka i Igor Smolković. U Stegovnu komisiju izabrani su Alen DujmićDomagoj Grahovac i Iva Ercegovac, dok će poslove tehničke komisije obavljati Danijel Pluščec, Tin Badžek Marina Bušić.

Odlukom skupštine od ove sezone uveden je i "Medical team" koji će se brinuti o zdravlju igrača a čine ga naši članovi ,fizioterapeuti: Luka BašićLukrecija Čurek i Ivan Vukasović.

Glasovanjem su izabrani i najbolji pojedinci iz prošle sezone. Tako je za najbolju igračicu izabrana Simona Hajduk , a najboljeg igrača Igor Smolković.

Uskoro ćete moći pročitati intervju s novoizabranim predsjednikom.


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.