top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

ŽDRIJEB JARUN KUPA

jarun cup skupine sSezona rukometa na pijesku u Hrvatskoj se već po tradiciji otvara turnirom Jarun Kup, kojeg jedanaestu godinu zaredom organizira AKRP Zagreb. Današnjim javnim ždrijebom određene su skupine za seniorske ekipe koje će se od 27.4 do 1.5 natjecati na ovom prestižnom EBT turniru. Klub rukometa na pijesku Dubrava će i ove godine sudjelovati na turniru u seniorskoj konkurenciji, no ovoga puta samo u ženskoj konkurenciji.

U konkurenciji žena natjecat će se 12 ekipa iz čak 6 zemalja.  Kuglice su odlučile kako će KRP Dubrava u novu sezonu s novim imenom (Toyota MHC Dubrava) krenuti iz "hrvatske" grupe koju osim nas čine ekipe Detono Zagreb, BHC Rovinj, Chemo Profili Zagreb, Kontesa Nera i jedina strana ekipa, CAIPIranhas iz Njemačke.

Drugu skupinu sačinjavaju dvije domaće ekipe: BHC Sesvete i RK Orahovica kojoj će ovo, kao i ekipi Rovinja biti prvi put da nastupaju na turnirima rukometa na pijesku. Osim njih, ostatak "internacionalne skupine" čine švedski Gotheborg BHC, BHC 2areg iz Srbije, poljski Pyrki Poznan i švicarski Beachqueens.

Ozljede, odsutnost pojedinih igrača i ženidba jednog našeg igrača spriječile su pojavljivanje muške ekipe na ovom turniru. Ipak, turnir će biti veoma zanimljiv. Nastupit će 20 momčadi iz 7 zemalja. Više o cijelom turniru u seniorskoj konkureciji, ali i u mlađim dobnim kategorijama gdje ćemo također imati svoje predstavnike, izvjestit ćemo vas uskoro.


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.