top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

OBJE EKIPE NA FINAL 4 S DRUGE POZICIJE

0073Nakon odigrana sva tri turnira prvenstva Hrvatske poznati su sudionici završnog turnira najbolje četvorke gdje ćemo saznati nove prvakinje i prvake Hrvatske. Iako se dugo špekuliralo o Koprivnici kao drugom gradu domaćinu završnog turnira, na kraju će to ipak biti Varaždin u kojem smo i lani gledali spektakularne utakmice na glavnom gradskom trgu. Ovoga puta lokacija su pjeskaški tereni pored dvorane Graberje na kojima očekujemo jednako dobar turnir.

Toyota MHC Dubrava u Varaždinu će biti zastupljena u obje konkurencije. Na finalni turnir obje su se ekipe plasirale kao drugoplasirane nakon tri turnira u Zaprešiću, Ivanić Gradu i Zagrebu. Djevojke su do tog plasmana stigle prvim mjestom u Zaprešiću dok su na dva ostala turnira završile treće. S pole positiona u Varaždin će Kontesa Nera koja će u polufinalu snage odmjeriti s ekipom Chemo Profili Zagreb koje su se po prvi puta plasirale na Final 4. Protivnice našim djevojkama biti će igračice Detono Zagreba. Biti će to prilika za revanš s obzirom da su nas prošle godine upravo Detonatorice spriječile u osvajanju trećeg uzastopnog naslova prvakinja Hrvatske.

Dečki su imali sličan put do Varaždina. Nakon finala u Zaprešiću i srebrne medalje, na preostala dva turnira osvojena je bronca i, baš kao i lani, osigurano polufinale protiv momčadi BHC Sesvete. U drugom polufinalu igrati će branitelji naslova, momčad Detono Zagreb i jedina dalmatinska momčad na "touru" - White Boys. 

FInal 4 će se održati 13. i 14. 7. 2018. godine, a ekipe Toyota MHC Dubrava ići će tamo s istim ciljem - osvajanjem naslova prvaka Hrvatske


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.