top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

NOVA PRILIKA ZA OSTVARIVANJE CILJA

0078 final4 varazdinDanas će u Varaždinu startati drugo po redu izdanje završnog turnira prvenstva hrvatske u rukometu na pijesku. Kapucinski trg će, kao i lani, ugostiti četiri najbolja ženska i muška kluba u Hrvatskoj koji će danas u polufinalnim susretima tražiti prolaz u veliko subotnje finale nakon kojeg ćemo znati prvakinje i prvake Hrvatske za 2018. godinu. Osim prestižne titule, ekipe se bore i za nastup na prestižnom Kupu Prvaka, natjecanju koje se nakon četiri godine održavanja na Gran Canariji seli na sunčanu Siciliju.

Dubrava će u Varaždinu biti zastupljena s obje seniorske ekipe, koje su se na Final 4 plasirale s druge pozicije. Djevojke će u pohod na treći naslov prvakinja Hrvatske krenuti u 20:40 sati protiv ekipe Detono Zagreb, bivših prvakinja Europe koje su nas prošle godine zaustavile u Varaždinu na istoj prepreci. U drugom polufnalu nastupit će aktualne prvakinje Hrvatske, ekipa ŽKRP Kontesa Nera kojoj će se u prvom polufinalnom susretu suprostaviti Chemo Profili Zagreb.

Muška ekipa još uvijek čeka na svoj prvi naslov prvaka Hrvatske, a tome su bili na milimetar u prošlogodišnjem finalu kada je nakon raspucavanja bolji bio Detono Zagreb (prisjetite se toga ovdje). U prvom polufinalu sastaju se Detono i jedina dalmatinska ekipa White Boys. Zadnja utakmica dana rezervirana je za naše seniore koji će prolaz u finale tražiti, baš kao i lani, protiv momčadi Sesveta. Utakmica je na rasporedu u 21:30.

Za najavu smo zamolili Ivana Dumenčića, koji će imati dvostruku ulogu, igrača i trenera seniorkama: "Veselimo se svi skupa jednom sjajnom turniru a ne želimo skrivati da su nam ambicije visoke. Nismo favoriti, u obje konkurencije to su aktualni prvaci, a mi prvo moramo proći teške prve prepreke. No dečki su lani pokazali da zaslužuju biti prvaci i nadam se kako će nam sreća ovaj puta neće okrenuti leđa. Djevojke su već dvaput okusile naslov prvakinja i želja je vratiti titulu u naše vitrine kako bi pokušali nadmašiti naš dosad najbolji plasman na Champions Cupu - brončanu medalju"

Osim bogatog klupskog sadržaja, u subou i petak će se održati i turnir reprezentacija kao priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Na njemu će naša reprezentacija braniti naslov prvaka svijeta osvojen prije dvije godine u Mađarskoj. Na turniru će se osim naše reprezentacije moći vidjeti i najbolje što imaju momčadi Omana, Mađarske i Srbije.

Sjajna pozivnica za doći u Varaždin i uživati u vrhunskom rukometu na pijesku.


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.