top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

DESETA SEZONA OTVARA SE JARUN KUPOM

0033 Jarun CUpSvega nas nekoliko dana dijeli do početka nove sezone rukometa na pijesku u Hrvatskoj. Tradicionalno, ona počinje turnirom Jarun Kup u organizaciji AKRP Zagreb u periodu od petka 26. travnja, pa sve do srijede 1. svibnja kada je na rasporedu finalni dan turnira. Dvanaesto izdanje ovog najmasovnijeg natjecanja u Hrvatskoj okupiti će brojne momčadi iz Hrvatske, Europe, ali i svijeta. Osim u seniorskim konkurencijama, na terenima ŠRC Jarun natjecati će se djeca u brojnim mlađe dobnim skupinama.

Klub rukometa na pijesku Dubrava u svoju desetu sezonu ulazi ambiciozno a svoje će adute imati u muškom sastavu, ali i ženskom koji brani prošlogodišnje srebro s ovog prestižnog turnira. Na turniru će sudjelovati 20 muških i 10 ženskih ekipa od kojih je čak pola (15 nap. a.) iz inozemstva. Tako ćemo na Jarunu osim domaćih sastava moći gledati predstavnike Poljske, Mađarske, Kine, Švicarske, Švedske, Danske i Slovenije.

Ždrijeb ženskog dijela turnira u istu skupinu smjestio je prošlogodišnje finalistice, ekipe Toyota MHC Dubrava i ŽKRP Kontesa Nera. Uz njih, skupinu čine slovenska ekipa Mivka, odlična poljska ekipa Pyrki Poznan i druga ekipa domaćina; Chemo Profili Zagreb.
U drugu grupu su se smjestile ekipe Detono Zagreb, Westsite Amsterdam iz Nizozemske, RK Zelina "Furioze" i mađarska ekipa Lady Bugs. Sustavom natjecanja je određeno kako će osvajačice skupina direktno u polufinala dok će se za ostala dva predstavnika u polufinalu boriti drugo i trećeplasirane ekipe iz skupina.

U muškom dijelu gledati ćemo susrete u četiri skupine koje čini pet momčadi. Naša momčad Toyota MHC Dubrava zaigrati će u skupini C zajedno s momčadima Chemo Profili, Akrp Zagreb, Hello Zagreb II i mađarskom momčadi Beach Stars BHC,
Ostale skupine:
A: BHC Sesvete, BHT Dami Rade Inowroclaw/ POL, Hir-Sat BHC/ HUN, Falco Aeterna, Hello Zagreb I
B: Salgotarjani Strandepitok /HUN, BHV Wasserschloss /SUI, Sweden/ SWE, China/ CHN, Mivka/ SLO
D: Detono Zagreb, HEI Beachhandball/ DEN, White Boys, BHV Wasserschloss Rookies/ SUI, All Saints

Sve vezano za turnir možete pratiti na internet stranicama turnira: www.jaruncup.com ili nas podržite dolaskom na Jarun.


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.