top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

NAGRADA DRAŽEN PETROVIĆ U RUKAMA NAŠIH JUNIORKI

0100 nagradaDPetrovicU utorak 10. rujna u prostorijama Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović uručene su nagrade najuspješnijih hrvatskim sportašicama i sportašima do 20 godina starosti. Među nagrađenima, kao najbolja mlada ženska ekipa bila je i juniorska reperezentacija rukometa na pijesku koja je prošle godine na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu osvojila srebrnu medalju i tako se upisala u olimpijsku povijest. U tom fantastičnom podvigu sudjelovale su i tri igračice KRP Dubrava - Anja Vida Lukšić, Vanja Perenčević i Petra Lovrenčević

Nagrada „Dražen Petrović„ dodjeljuje se darovitim mladim sportašima i ekipama u obje konkurencije za izvanredne sportske rezultate i sportski razvoj. Nazvana po Draženu Petroviću, jednom od najboljih svjetskih košarkaša i nositelja triju olimpijskih odličja koji je preminuo, ustanovljena je odlukom Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora 9. rujna 2006. a prvi put dodijeljena u rujnu 2007. godine u povodu proslave dana osnivanja Hrvatskog olimpijskog odbora. Odluku o izboru dobitnika Nagrade donosi Odbor kojeg čine predstavnici Vijeća HOO-a, Hrvatskog zbora sportskih novinara i Hrvatskog kluba olimpijaca.

Osim naših djevojaka nagradu je dobio i ostatak reprezentacije koju su u Argentini činile Rea BanićNika VojnovićAna Malec, Mia BošnjakMia Tupek Saša Sladić koja je također u protekloj sezoni nastupala za naš Klub. 


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.