top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

POZNATE SKUPINE CHAMPIONS CUP-A

0072 kugliceOd danas su poznati protivnici po skupinama naše muške i ženske ekipe na EHF Kupu Prvaka. Sam turnir održat će se od 24. do 27 studenog u talijanskom gradu Catanija, na Siciliji a na njemu će biti najboljih europskih 16 muških i 13 ženskih klubova rukometa na pijesku. Velika je čast biti jedan od rijetkih klubova s muškom i ženskom ekipom na turniru.

Ženska ekipa koja odlazi na svoj treći nastup na ovom natjecanju (7. mjesto 2015. godine i 3. mjesto 2016. godine nap.a) putuje u Cataniu s velikim očekivanjima. Ždrijeb ih je smjesio u grupu B zajedno s odličnim prvakinjama Portugala - ekipom GRD Leca - LOVE TILES, zatim predstavnicama Njemačke Strandgefluster Minden i nama dobro poznatom mađarskom ekipom Lady Bugs s kojima smo se često susretali po europskim turnirima. Prezentiranim sustavom natjecanja dalje prolaze dvije najbolje plasirane ekipe iz svake skupine i dvije najbolje trećeplasirane.

U skupini A se nalaze dva favorita za zlato Multichem Szentenderi iz Mađarske i LLOPIS BM Playa Sevilla (Španjolska). Uz njih tu su još SC Senec - Canabys ED (Slovačka) i Blue Team (Italija). Skupinu C čine Odder (Danska), Almeria (Španjolska), Juno Unirek/ VZV (Nizozemska), London GD (Engleska) i Beach Unicorns Hannover (Njemačka).

Muška ekipa će u Cataniji imati svoj premijerni nastup na najprestižnijem europskom klupskom natjecanju. Ždrijebom su smještani u skupinu C zajedno s mađarskom ekipom HIR-SAT, švicarskom ekipom Wasserschloss i BHT Hurricanes iz Njemačke. Prve dvije ekipe iz svake skupine prolaze dalje u četvrtfinale u kojem se naša skušina križa sa  skupinom D u kojoj su BHC Beach & Da Gang Munster (Njemačka) Ros (Norveška) Rodby HK (Danska) Team Tchatcheur py PAUC (Francuska).

Ostale dvije skupine čine:
Skupina A: Detono Zagreb (HRV), GRD Leca SPAR (POR) Hiekka Hauskka (NIZ)  Chelsea  (ENG)
Skupina B: Ekaterinodar (RUS), Sevilla (ŠPA), Blue Team (ITA), SC Senec (SVK)

 

bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.