top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

GRAHOVAC: CILJ U KATARU JE POLUFINALE

0101qatarWBGHrvatska muška reprezentacija spremna je za svoje već treće veliko natjecanje ove sezone. Nakon Europskog prvenstva u Poljskoj gdje su izabranici Mladena Paradžika osvojili peto mjesto, uslijedila je bronca sa Mediteranskih igara na pijesku u Grčkoj. Posljednje ovosezonsko natjecanje je premijerno izdanje Svijetskih igara na pijesku (World Beach Games) koje se od petka 11.10. održavaju u Dohi, glavnom gradu Katara. 

Osim rukometa na pijesku u Dohi će se moći gledati i dvanaest ostalih sportova a to su Košarka 3x3, Nogomet na pijesku, Karate Kata, Kiteboarding, Park skeatboarding, sportsko penjanje, plivanje u otvorenom moru, tenis na pijesku, odbojka na pijesku, triatlon, hrvanje i skijanje na vodi. Zanimljivo je kako su se ove igre trebale održati u San Diegu (SAD) koji je zbog financijskih poteškoća otkazao natjecanje koje je brzom odlukom Olimpijskog komiteta prebačeno u Katar.

Našu reprezentaciju očekuje teška skupina koja se sastoji od domaćina Katara, Mađarske, Tunisa, Španjolske i Urugvaja. Prvi susret naši dečki igraju sutra u 10:40 prema lokalnom vremenu protiv domaćina. Osim domaćeg terena domaćin će imati prednost i u vremenskim uvijetima na koje su oni, za razliku od naših igrača, navikli. Trenutne temperaturi u Dohi kreću se između 35 i 38 stupnjeva. Dodajmo kako drugu skupinu čine reprezentacije Brazila, SAD-a, Omana, Švedske, Australije i Danske.

KRP Dubrava će na ovom prvenstvu predstavljati naš vratar Domagoj Grahovac koji je s nekoliko rečenica najavio predstojeći turnir: "Jučer smo odradili prvi trening i moram priznat da je užasno vruće i sparno, a posebno se to odnosi na udarne termine oko 11 sati kad će se dio utakmica i igrati. Srećom, radno pada mrak pa će popodnevne utakmice biti lakše za igrati. Prvi protivnik je Katar protiv kojeg očekujem dobru igru i pobjedu. Teško je prognozirati do kuda ćemo dogurati no nekakav realan cilj je polufinale pa ćemo dalje vidjeti."

Prijenos utakmica možete pratiti na ovom linku: https://www.awbgqatar.com/watch-live/ dok kompletan raspored utakmica pogledajte klikom na sljedeći link: https://results.awbgqatar.com/#/awbg2019/discipline/BHB/schedule . Sretno našim reprezentativcima uz napomenu kako je Katar jedan sat unaprijed u odnosu na Hrvatsku.


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.