top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

22000 MILJA I DUBRAVA NASTAVLJAJU ZAJEDNO

0110 milja i dubravaKako cijela ova godina, tako će i pjeskaško ljeto 2020. biti zapamćeno po odgodama uzrokovanih globalnom pandemijom koja nas je pogodila. Odgođena su sva reprezentativna kao i sva glavna klupska natjecanja. Isto je i s nacionalnim prvenstvima kojih po svemu sudeći ove godine u većini zemalja neće biti iako su se neki turniri počeli održavati. Usprkos svemu tome, u moru loših vijesti postoje i one puno bolje.

A jedna od njih vezana je uz Caffe Bar 22000 Milja koji je odlučio (o)stati uz nas i u ovim teškim vremenima. Naš omiljeni Beer, Whisky and Cigar Bar u samom središtu Zagreba četvrtu godinu u nizu podržava naše aktivnosti a mi se nadamo kako to uspjevamo opravdati na terenu i van njega.

Popularna "Milja" nalazi se u Frankopanskoj ulici, u dvorištu kućnog broja 22, svega stotinjak metara od Hrvatskog Narodnog Kazališta. Osim odlične kave koju ispijaju mnogi studenti tokom dana, Milja je poznata i po sjajnoj večernjoj atmosferi koju upotpunjuju česti  zanimljivi  eventi poput stand up komedija, pub kvizova ili jednostavno odličnih večeri s DJ-evima i mnogim promotivnim cijenama pića idealnih prije odlaska u subotnju noć. Zapratite Milju na njihovim Facebook ili Instagram računima gdje će se zasigurno pronaći ponešto za svakoga od nas.

 


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.