top
logo

Pratite nas na:

Sponzori

Prijava

V. BUDAPEST CUP

0085 jarun2018Ako ste pomislili kako ove godine nema rukometa na pijesku - prevarili ste se. Možda ga nema u  Hrvatskoj ali naše djevojke su pronašle način kako ga ipak ovoga ljeta odigrati. Riješenje se zove V. Budapest Cup , EBT turnir u mađarskom Budakalaszu gdje će se ovog vikenda održati jedan od rijetkih ovogodišnjih europskih turnira u rukometu na pijesku.

Odličan turnir na jezeru Lupa otprije nam je poznat, prije dvije godine tamo smo nastupili u obje konkurencije. Ove godine na njemu će nastupiti 24 muške i 14  ženskih ekipa iz 7 zemalja. 

Našim djevojkama ovo je trebala biti rasporedom naporna godina  nastupima na dva najveća europska turnira (EBT Masters Finals na Cipru, Champions Cup Catania), međutim globalna pandemija promjenila je svima planove. Ipak, turnir u mađarskoj poslužit će kao odlična provjera s obzirom da se u ždrijebu nalazi nekoliko sjajnih ekipa.

Ždrijeb je našim djevojkama dodijelio poprilično tešku skupinu u kojoj su tri mađarske ekipe, MangoLupa Lake BHC i favoritkinjama turnira LV Sport Multichem Szentendrei NKE. U borbu za prolaz dalje kao dvije najbolje ekipe iz naše skupine će i ekipa Prečka Breaks iz Srbije. 

Turnir započinje danas a Pantere s turnirom startaju sutra ujutro protiv ekipe Szentendrei. Sve vezano za turnir moći ćete pratiti putem naših Instagram i Facebook stranica


bottom

Implemented by nekra. Powered by Joomla!. Design by: download joomla skin  Valid XHTML and CSS.